Η Εταιρεία

Η εταιρεία

H “TOP BITS LTD” ιδρύεται το 2017 και σύντομα απορροφά την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού “GDsoft”, με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, αφήνοντας το στίγμα της με πλήθος καθέτων εφαρμογών, ιδιαίτερα στον χώρο της εκπαίδευσης και της σωματικής αγωγής, αλλά και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα ERP συστήματα, συνοδευόμενη από χρηματοοικονομικές και λογιστικές γνώσεις, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για την μετέπειτα ανοδική της πορεία.

Αποκτώντας βαθειά γνώση του μηχανισμού λειτουργίας των δημοφιλών ERP συστημάτων της ελληνικής αγοράς και της δομής των βάσεων δεδομένων τους, η εταιρεία μας ενσωματώνει την συσσωρευμένη εμπειρία της στην ανάπτυξη συστήματος πληροφόρησης της διοίκησης της επιχείρησης “BI” (Business Intelligence) και συστήματος χρηματικών ροών “Cashflow”, που αποτελούν απαραίτητα εργαλεία της οικονομικής διαχείρισης μίας επιχείρησης.

Διευρύνοντας ολοένα το πελατολόγιό της, που πλέον περιλαμβάνει μεγάλες οικονομικές μονάδες, εξελίσσεται σε έναν πολύτιμο σύμβουλο, αποκτώντας διαχρονική σχέση με τον κάθε πελάτη της ξεχωριστά, που βασίζεται στην άμεση ανταπόκριση, επίλυση θεμάτων, προσφορά οικονομικών και ανταγωνιστικών λύσεων, επεκτασιμότητα του υφισταμένου συστήματος ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησης.
Το κίνητρό μας είναι ο ενθουσιασμός της δημιουργίας, οι προκλήσεις της ψηφιακής εξέλιξης, η εφαρμογή νέων τεχνολογιών και η επιβράβευσή μας το χαμόγελο του ικανοποιημένου μας πελάτη.

Η διαφοροποίησή μας εντοπίζεται στην επικέντρωσή μας στα εργαλεία ανάπτυξης, ελέγχου και κερδοφορίας της επιχείρησης, τα οποία αναπτύξαμε κι βελτιώνουμε συνεχώς.

Στόχος μας είναι η ουσιαστική συνεισφορά μας στην βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησης του πελάτη μας και η αδιάλειπτη υποστήριξή της σε καθημερινή βάση, ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Το στίγμα μας
Βασικούς πυλώνες της επιχείρησής μας αποτελούν το έμπειρο έμψυχο δυναμικό της, που φέρει δεκαετίες εμπειρίας σε εφαρμογές και συμβουλευτική καθοδήγηση στα πλαίσια της Τεχνολογίας της Πληροφορίας, οι αξιόπιστοι συνεργάτες της, ο σεβασμός προς τον πελάτη, η σωστή εκτίμηση των αναγκών του, καθώς και το ενδιαφέρον της για το well-being της επιχείρησής του.

Διακρινόμαστε για την μεθοδικότητα και ευελιξία μας σε όλες τις φάσεις και τομείς της κάθε μας συνεργασίας.

Πελατολόγιο

Ενδεικτικά αναφέρονται επιχειρήσεις που μας τίμησαν με την επιλογή της εταιρείας μας και μας εμπιστεύθηκαν για την προμήθεια λύσεων πληροφορικής:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Cookies